eilân 2019 afgelast

eilân 2019 is afgelast. Ondanks de steun van gemeente, provincie, ecologen, juristen en vele eilanders mogen wij niet aan de slag. De uitspraak van de rechter biedt geen mogelijkheid tot verweer op een termijn waarop wij onze opbouw nog kunnen afmaken. We leggen ons niet zomaar bij de uitspraak neer, maar voor nu helpt dat ons en jullie niet.

We willen onze bezoekers nogmaals bedanken voor het vertrouwen en jullie steun. Ondanks de tegenslagen bleven jullie geloven in ons en het festival. De praktische informatie:

• Alle bij ons gekochte tickets (inclusief camping, glamping en servicekosten) worden uiterlijk woensdag teruggestort
• We communiceren met Ticketswap over restitutie aan tweede eigenaren
• Aankopen bij andere partijen vallen onder de voorwaarden die daarvoor gelden. Rederij Doeksen restitueert bijvoorbeeld 80% van de bootovertocht.

Als je van plan bent komend weekend Terschelling te bezoeken, weet dan dat wij geen enkele activiteit faciliteren. Camping Kooi zal gesloten zijn, Camping Cupido neemt wel boekingen aan, zolang de voorraad strekt. Hoofdboekers van bungalows op De Riesen kunnen ons tot dinsdag benaderen bij een wens om de boeking aan te houden. Voor overige vragen kun je ook terecht bij flessenpost@eilan.nl.